kraj dviju velikih karijera / Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal partijali povodom odlaska u mirovinu: 'U stvarnom svijetu sam još mlada!'

Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal priredili su veliki tulum povodom oproštaja od profesionalne skijaške karijere

11.2.2019.
20:15
VOYO logo

Američka skijašica Lindsey Vonn i Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji su objavili da će se nakon Svjetskog prvenstva u Äreu prestati aktivno baviti skijanjem, priredili su tulum za prijatelje, novinare i obitelj u jednom švedskom noćnom klubu.

Opustili su se uz pjesmu i ples, a društvo im je pravio i jedan od najvećih skijaša svih vremena Ingemar Stenmark. Inače, 34-godišnja Lindsey Vonn u posljednje je vrijeme, kaže, trpjela jake bolove, a od skijanja se oprostila s 82 pobjede i broncom u spustu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u stanje u kojem sam sada, da sam sretna sa svime što se događa. Nisam više nervozna nego uzbuđena. Toliko toga je ispred mene. Lijepa stvar je da sam u stvarnom svijetu i dalje mlada. Dugo sam se osjećala starom jer su se kraj mene utrkivale djevojke 15 godina mlađe od mene. Tako da će u stvarnom svijetu biti bolje.Tridesete su nove dvadesete i ja sam zapravo jako mlada. Imam se čemu veseliti. Uzbuđena sam", rekla je Vonn.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo