Spursi udaljeni od Lige prvaka / Loša sezona ga dovela do otkaza prije vremena

Image
Foto: Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL

Sherwood će vjerojatno dobiti otkaz bez obzira što je došao tek u prosincu, a razlog su loši rezultati koji su Tottenham udaljili od borbe za Ligu prvaka.

7.4.2014.
18:54
Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Trener Tottenhama Tim Sherwood vjerojatno će dobiti otkaz na kraju sezone, iako je u prosincu potpisao ugovor na godinu i pol dana.

Razlog tome su loši rezultati u posljednje vrijeme koji su udaljili Spurse od borbe za Ligu prvaka. Sherwood je naslijedio Andrea Villas-Boasa u prosincu, i krenuo je sa pet pobjeda i remijem u Premier ligi. No, onda su uslijedili porazi od vodećih momčadi prvenstva Liverpoola (0-4), Chelseaja (0-4), Manchester Cityja (1-5) i Arsenala (0-1), i uprava je izgubila povjerenje u Sherwooda, ističu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se kako bi Tottenham trebao preuzeti Louis van Gaal, koji će nakon SP u Brazilu napustiti kormilo nizozemske reprezentacije.

Iako je prošlog ljeta najbolji igrač Spursa Gareth Bale otišao u Real Madrid, uprava Tottenhama potrošila je 120 milijuna eura na igračka pojačanja. Dovedeni su veznjaci Christian Eriksen (Ajax) i Brazilac Paulinho (Corinthians), te napadači Roberto Soldado (Valencia) i Erik Lamela (AS Roma), ali samo Eriksen pruža partije na razini očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo