Oprezan u najavi / Mamić: Petrolul svakako zaslužuje veliki respekt

Image

Nakon što je Dinamo u posljednjem pretkolu Europske lige izvukao Petrolul, trener 'Modrih' Zoran Mamić istaknuo je danas kako rumunjski klub zaslužuje respekt.

8.8.2014.
14:58
VOYO logo

Dinamo je nakon razočaravajućeg poraza na Maksimiru od Aalborga u uzvratnom susretu 3. pretkola ostao 'kratak' za playoff Lige prvaka, no vremena za žaljenje nema.

'Modre' su kuglice na današnjem ždrijebu za playoff Europske lige spojile s rumunjskim Petrolulom, protiv kojeg se momčad Zorana Mamića mora postaviti kao favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas protivnik koji je druga ili treća momčad rumunjskog prvenstva. Izgubili smo od njih u Sloveniji na pripremama što ništa ne znači jer su to potpuno drugačije utakmice. No, svakako zaslužuju respekt. Petrolul je uvjerljivo prošao Viktoriu Plzen (1-1, 4-1) i to pokazuje da su ozbiljna momčad. Nisam gledao susrete, ali zabiti četiri pogotka u gostima sigurno pokazuje snagu. Gledat ćemo njihove iduće utakmice i pripremiti se što je bolje moguće", izjavio je Zoran Mamić, a prenosi internetski portal Dinama.

Prva utakmica na rasporedu je 21. kolovoza, a uzvrat tjedan dana kasnije. Dinamo je gost u prvom susretu. "Nisam sretan s time, radije bih da prvu igramo doma. Mislim da bolje funkcioniramo u gostima", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, iskoristio bih ovu priliku i čestitao našim klubovima na prolasku, a nakon ždrijeba sam veliki optimist. Svima želim uspjeh i svi su zaslužili biti ovdje, a ovi uspjesi su samo još jedan dokaz da naš nogomet stalno ide prema naprijed i zaslužuje respekt, za razliku od velike većine drugih segmenata našeg društva", zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo