POKAZAO KARAKTER / 'Mario Pašalić je očito na pravom putu'

'Pašalić pokazuje karakter, ne samo u igri, nego i izvan terena', rekao je stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić, dok je gost Igro Štimac dodao: 'Pokazao je da na njega nije utjecalo sve što se događalo u prijelaznom roku'.

10.2.2014.
9:20
VOYO logo

Igor Štimac i Joško Jeličić nisu skrivali oduševljenje prvenstvo karakterom koji je pokazao trenutno najbolji igrač u redovima Tudorove momčad - Mario Pašalić.

"Pašalić je s dva pogotka riješio derbi s Dinamom, sada opet s dva gola u gradskom derbiju. Pokazao je da na njega nije utjecalo sve što se događalo u prijelaznom roku, što je vrlo važno jer zna se da mladići u tim godinama mogu podleći atmosferi koja se kreira oko njih, ali Mario je očito na pravom putu", komentirao je Štimac igru novog igrača Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, Hajduk ne može razmišljati dugoročno, splitski klub već dugi niz godina razmišlja isključivo kratkoročno i spašava živu glavu prodajom igrača. To je jedini izvor prihoda koji klub ima, a to su situacije u kojima se ne možete niti cjenkati jer nemate vremena za to jer vam mač visi nad glavom", dodao je bivši izbornik.

"Prije svega, Mario ima 19 godina. Po meni, on je najbliži definiciji modernog veznog igrača, rekao bih, u cijeloj našoj ligi. Vezni igrač koji stiže u završnicu, koji je jako efikasan i koji vrlo kvalitetno odrađuje posao u fazi obrane. S druge strane, on pokazuje karakter, ne samo u igri, nego i izvan terena. Sama činjenica da je odbio Cataniju dokazuje da je zreliji od svojih godina. U tom smisli, ja vjerujem da će on uspjeti u inozemstvu, pitanje je samo u kojoj ekipi. Hoće li Chelsea kao veliki klub imati strpljenja čekati ga ili će se isprofilirati i snaći u nekoj drugoj ekipi", komentirao je Joško Jeličić trenutno najboljeg igrača Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo