ŠOK U MOSKVI / 'Medvjedi' izgubili već dobivenu utakmicu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Medvjedi' su odigrali sjajnu utakmicu protiv aktualnog prvaka KHL lige i samo zahvaljujući nesreći i velikom sudačkom previdu ostali su barem bez jednog boda.

19.10.2013.
17:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 19. kola KHL lige hokejaši Medveščaka izgubili su u Moskvi od Dinama 3-4 (1-0, 1-1, 1-3) primivši dva gola u posljednjih 45 sekundi utakmice.

'Medvjedi' su odigrali sjajnu utakmicu protiv aktualnog prvaka KHL lige i samo zahvaljujući nesreći i velikom sudačkom previdu ostali su barem bez jednog boda. Naime, pobjednički pogodak Dinamo je postigao četiri sekunde prije kraja utakmice golom Denisa Mosaljova nakon prekršaja nad vratarom Medveščaka Markom Dekanichem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je vodio 1-0, 2-1 i 3-2, a pet minuta prije kraja imao je i dva igrača više na ledu, no nije uspio iskoristiti veliku priliku. Kazna je stigla u posljednjoj minuti tijekom koje je Dinamo zabio dva gola i izborio pobjedu.

Medveščak je poveo u drugoj minuti utakmice golom Ryana Vescea. Dinamo je izjednačio na otvaranju druge dionice golom Martinsa Karsumsa, no gosti su u 39. minuti stigli do novog vodstva, a strijelac je bio Charles Linglet. U 42. minuti Dinamo je ponovo izjednačio, a strijelac je bio Konstantin Volkov. 'Medvjedi' su u 49. minuti i treći put poveli, a gol je ovoga puta zabio Michael Ryan. Pet minuta prije kraja utakmice Medveščak je imao dva igrača više na ledu, no nije iskoristio veliku prigodu. Aleksej Cvetkov je 47 sekundi prije kraja susreta izjednačio, a potom je Mosaljov doveo Dinamo do pobjede četiri sekunde prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to šesti poraz Medveščaka na šest gostovanja u Rusiji, a dvije dosadašnje gostujuće pobjede ostvario je u Bjelorusiji protiv Dinama iz Minska i u Ukrajini protiv Donbasa iz Donjecka.

Medveščak je trenutačno četvrti za Zapadu sa 29 bodova, Dinamo iz Rige je na trećoj poziciji sa 32 boda, na drugom mjestu je moskovski Dinamo sa 41 bodom, dok je u vodstvu SKA sa 42 bodova. Medveščak je četvrti i na ljestvici Bobrov divizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku slijede još dva gostovanja. Protiv Vitjaza u Podolsku (21.10) i Torpeda u Nižnji Novgordu (23.10.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo