Avangard pao u ledenoj / Medvjedi u velikom stilu do pete pobjede u nizu

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Sa druge strane Medveščak dočekuje utakmicu u vrlo pozitivnom ozračju, nakon četiri pobjede Medvjedi su uvjereni da će večeras nastaviti niz. Trenutna forma je u usponu, a momčad je sve uigranija.

2.10.2013.
21:50
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Hokejaši Medveščaka ostvarili su i petu uzastopnu pobjedu u KHL ligi svladavši u Ledenoj dvorani Doma sportova Avangard iz Omska 4-0 (0-0, 2-0, 2-0).

Bila je to ujedno i druga uzastopna pobjeda 'medvjeda' bez primljenog gola nakon što su u nedjelju porazili Avtomobilist iz Jekaterinburga 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za "medvjede" bio je Jonathan Cheechoo (27:59, 48:57), a golove su postigli i Hugh Jessiman (31:00), te Andrew Murray (40:27). Sjajan je na vratima ponovo bio Barry Brust sakupivši čak 39 obrana.

Večerašnja utakmica bila je i posljednja za Briana Willsiea u dresu zagrebačkog kluba. Kanađanin se vraća u redove finskog prvoligaša TPS-a. Willsie je u dresu Medvjeda odigrao 12 KHL utakmica tijekom kojih je upisao dva gola i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emocije su mi izmiješane. Ne mogu vjerovati da odlazim. Igrati za Medveščak bilo je odlično iskustvo. Uživao sam biti dio momčadi, a uživao sam i u navijačima. Nevjerojatni su, nikada nisam igrao pred takvim navijačima. Nedostajat će mi sve to, tim i navijači. Dečkima, i svim ostalim u klubu, želim uspješnu sezonu," kazao je Willsie. Umjesto njega Medveščak je angažirao kanadskog napadača Matta Ellison koji je proteklih pet sezona igrao u KHL-u za Dinamo Rigu, HC MDV i Torpedo.

Medveščak je ovom pobjedom stigao na šesto mjesto u Zapadnoj konferenciji sa 20 bodova, dok je u diviziji Bobrov na četvrtoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Medveščak će u 'Ledenoj' ugostiti Neftehimik, a potom slijede dva gostovanja protiv moskovskog Dinama i Donbasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo