MIHAJLOVIĆ TEŠKO OPTUŽIO ŠTIMCA: / Srpska legenda ispričala što mu je bivši Vatreni rekao u tunelu stadiona JNA 1991.

Image
Foto: AFP

Povodom izlaska autobiografije dao je intervju talijanskim medijima

12.11.2020.
16:46
AFP
VOYO logo

Nekadašnji srpski nogometaš, a danas trener Bologne, SinišaMihajlović, objavio je autobiografiju pod imenom ‘Igra života’. U njoj se među ostalim bavio sojom borbom s leukemijom, spominjao je prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, i brojnim drugim temama iz svog života. A povodom izlaska knjige da je intervju za Corriere della Seru u kojem je novinaru pojasnio kada je shvatio da će se Jugoslavija raspasti.

Image
MIHAJLOVIĆ DOBIO ULTIMATUM OD TALIJANA: /

Naložili mu da se mora odreći ratnog zločinca Arkana

Image
MIHAJLOVIĆ DOBIO ULTIMATUM OD TALIJANA: /

Naložili mu da se mora odreći ratnog zločinca Arkana

"U finalu Kupa Jugoslavije 1991. godine. Zvezda je izgubila od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Prije utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj suigrač iz mlade reprezentacije, prišao mi je i rekao: ’Molim Boga da ti naši ljudi pobiju obitelj u Borovu.' To je mjesto mojih roditelja", ispričao je Mihajlović i tako teško optužio bivšeg hrvatskog reprezentativca i izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

10.06.2018. , Zagreb - Na igralistu Hitrec Kacijan odigrana finalna utakmica projekta Utakmica Zivota protiv legendi, a finalisti se bore za jednogodisnji ugovor s GNK Dinamo i vrijednu novcanu nagradu.Igor Stimac. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Utakmica u Beogradu odigrana jeu predratnoj atmosferi te je bila prepuna incidenata , a posebno su ostali upamćeni dueli Igora Štimca i Siniše Mihajlovića. Bivši Vatreni opisao je za potrebe dokumentarca 'Hajdukov ratni trofej’, ako su poslije susreta radili pištolji, te da je on o posebno bio meta.“Nakon utakmice su se ispred svlačionice vadili pištolji na nas, pogotovo ne mene. To je već bio jasan pokazatelj što se događa u toj državi i jasno je bilo da nema budućnosti”, ispričao je Štimac svojevremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo