SLAVIO I MARIN ČILIĆ / Mikica kreirala senzaciju u Wimbledonu!

Image

U sljedećem kolu Mirjana Lučić će igrati protiv 21. nositeljice Talijanke Roberte Vinci. Protiv nje je igrala samo jednom, i to 2011. u Birminghamu na travi i tada je slavila Lučić.

28.6.2012.
18:40
VOYO logo

LONDON - Hrvatska tenisačica MirjanaLučić plasirala se u treće kolo Grand slam turnira u Wimbledonu, pobijedivši devetu nositeljicu Francuskinju MarionBartoli sa 6-4, 6-3.

U meču koji je trajao 98 minuta Lučić je imala 23 izravna poena više od svoje protivnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu Mirjana Lučić će igrati protiv 21. nositeljice Talijanke RoberteVinci. Protiv nje je igrala samo jednom, i to 2011. u Birminghamu na travi i tada je slavila Lučić.

Marin Čilić također se plasirao u treće kolo Wimbledona, pobijedivši Poljaka LukaszaKubota sa 7-6 (4), 6-2, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meču koji je trajao sat i 54 minute Čilić je imao 14 aseva, 15 izravnih poena više, te duplo manje neprisiljenih grešaka.

U sljedećem kolu Marin Čilić će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Amerikanca SamaQuerreyja i Kanađanina MilošaRaonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović zaustavljen je u drugom kolu izgubivši od četvrtog nositelja Britanca AndyjaMurrayja sa 5-7, 7-6, 2-6, 6-7.

U dvoboju koji je trajao 3 sata i 8 minuta Karlović je imao 15 izravnih poena više, ali skupo su ga koštale neprisiljene greške, kojih je napravio 34 više od Murrayja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo