MIOČIĆ IH JE SVOJEVREMENO PREBIO OBOJICU: / UFC otpustio čak dvije MMA legende. Jedan je baš posebno iznenađenje

Image

Brazilac je svojevremeno, 2011. godine, bio prvak teške kategorije i jednom ga je uspio obraniti

4.3.2021.
10:26
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima ESPN-a, UFC je odlučio otpustiti čak dvojicu legendarnih MMA boraca. Od sada Brazilac Junior dos Santos i Nizozemac Alistair Overeem više nisu članovi najjače svjetske MMA organizacije.

Dos Santos je svoje otpuštanje i to nakon dugih 13 godina, potvrdio putem Instagrama, a Overeem se za sada nije oglasio. Brazilac je svojevremeno, 2011. godine, bio prvak teške kategorije i jednom ga je uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako se borio i protiv Stipe Miočića za pojas prije četiri godine, ali tada ga je američki borac hrvatskih korijena razbio. Dos Santos, koji čak i nije toliko star, ima 37 godina, u posljednjih je godinu i pol dana nanizao četiri poraza, od Ngannoua, Blaydesa, Jairzinha i Ganea, pa je otkaz nekako bio i logičan.

Image

CLEVELAND, OH - SEPTEMBER 10: Stipe Miocic punches Alistair Overeem during the UFC 203 event at Quicken Loans Arena on September 10, 2016 in Cleveland, Ohio. Rey Del Rio,Image: 299481048, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, pravo je iznenađenje otkaz Overeemu. Nizozemac je posljednji meč izgubio od Volkova, ali prije toga je imao dvije senzacionalne pobjede i najavljivao je napad na pojas. Spomenimo da je i Overeem svojedobno imao meč s Miočićem i da je također dobio gadne batine, ali sada, čini se, neće imati novu šansu. Reemu je 40 godina, ali je i dalje u dobroj formi, kao i JDS pa se očekuje da će ubrzo pronaći novu organizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo