posljedice ronaldove proslave / Modrić se ispričao pa izbjegao kaznu, James i Khedira nastradali

Image
Foto: AP Images

Već mnogo puta spominjana kontroverzna proslava Ronaldova 30. rođendana dobila je i financijski epilog. Naš Modrić se ispričao i tako izbjegao kaznu, koja je međutim sustigla Jamesa Rodrigueza i Samija Khediru

11.2.2015.
14:32
AP Images
VOYO logo

Kontroverzni rođendanski tulum koji je Cristiano Ronaldo organizirao nakon blamaže na Vicente Calderonu i poraza od Atletico Madrida i dalje je jedna od glavnih tema u medijima španjolske prijestolnice.

Navijači su pobijesnili jer su igrači nakon sramotnog poraza tako bezbrižno slavili i objavljivali raskalašene fotografije na društvenim mrežama, a neki od igrača dobili su i novčane kazne.

Radi se o Jamesu Rodriguezu i Samiju Khediri, koji su prekršili klupski pravilnik o ozlijeđenim igračima. Uz njih na proslavi se pojavio i Luka Modrić koji je također već duže vrijeme izvan stroja, no kako je hrvatski reprezentativac uputio službenu ispriku vodstvu kluba i suigračima, prošao je bez kazne.

Isto nisu učinili ni Kolumbijac ni Nijemac, zbog čega će morati platiti novčane kazne. James je operirao stopalo dva dana prije tuluma, a s travnjaka će oizbivati više od dva mjeseca, dok bi se Khedira trebao vratiti za tri tjedna.

Iako su prijašnje prognoze govorile kako se Modrić već trebao vratiti na teren, one se nisu obistinile, a najnovije informacije iz kluba govore kako će Luka ponovno zaigrati početkom ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo