BOMBA IZ KNEŽEVINE / Monaco već ostaje bez Radamela Falcaa?!

Image
Foto: AS Monaco

Više od uvjerljive pobjede Monaca odjeknula je vijest kako bi Kolumbijac Radamel Falcao mogao napustiti Monaco nezadovoljan najavljenim smanjivanjem plaće.

18.8.2013.
16:34
AS Monaco
VOYO logo

Povratnik u elitni razred francuskog nogometa Monaco ostvario je i drugu pobjedu na startu prvenstva nakon što je na svom travnjaku deklasirao Montpellier 4:1.

Junak utakmice bio je mladi francuski napadač Emmanuel Riviere koji je ostvario 'hat trick' postigavši golove u 44., 57. i 81. minuti. Riviere je u prva dva gola zabio već četiri gola i vodeći je strijelac Le Championnata. Pogodak za Monaco, na čijim vratima je branio hrvatski reprezentativac Danijel Subašić, postigao je i Radamel Falcao iz kaznenog udarca u 18. minuti. Strijelac za goste bio je Victor Montano u 24. minuti. Montpellier je od 64. minute igrao bez isključenog Daniela Congrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od uvjerljive pobjede Monaca odjeknula je vijest kako bi Kolumbijac Radamel Falcao mogao napustiti Monaco nezadovoljan najavljenim smanjivanjem plaće. Kolumbijski napadač se prema pisanju 'Marce' osjeća prevarenim nakon što je vlasnik kluba ruski tajkun Dmitrij Ribolovljev najavio kako je odustao od kupovine velikih zvijezda. Problem je i promjena poreznih zakona zbog čega bi Falcaova godišnja plaća od 14 milijuna eura mogla biti smanjena. Nagađa se kako bi Falcao sreću mogao potražiti u redovima Real Madrida ili Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo