težak udarac / Monacova zvijezda mora na hitnu operaciju

Image
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Falcao je nastradao na utakmici s amaterskom momčadi Chasselay Monts d'Or Azergues u šesnaestini finala Kupa, a naknadnim pregledom je ustanovljeno puknuće križnih ligamenata koljena, što iziskuje žurnu operaciju.

23.1.2014.
17:03
Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda Monaca Kolumbijac Radamel Falcao mora na hitnu operaciju lijevog koljena nakon teške ozljede zarađene na utakmici Francuskog kupa u srijedu, objavio je Monaco.

Falcao je nastradao na utakmici s amaterskom momčadi Chasselay Monts d'Or Azergues u šesnaestini finala Kupa, a naknadnim pregledom je ustanovljeno puknuće križnih ligamenata koljena, što iziskuje žurnu operaciju. Falcaova ozljeda je težak udarac za Monaco, ali i za kolumbijsku reprezentaciju koja će najvjerojatnije ostati bez svog najboljeg napadača.



Tijekom današnjeg dana Falcaoa je pregledao liječnik njegova bivšeg kluba Porta Joze Carlos Norona, a neki mediji su već javili njegovu prognozu da Falcaoa čeka čak šest mjeseci izbivanja s terena. Ukoliko se to pokaže točnim Kolumbija će na SP bez najveće zvijezde koja je u 51 utakmici postigla 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo