TUDOR UOČI GRADSKOG DERBIJA / 'Moramo ostati ponizni i skromni'

'Bijeli' na Poljudu dočekuju Split, ali za razliku od dvoboja iz prvog dijela prvenstva, kada je mnoge iznenadila pobjeda Hajduka, ove subote navijači očekuju tri boda i nastavak utrke za vrh MaxTV Prve lige.

4.10.2013.
14:56
VOYO logo

SPLIT - Nakon jadranskog derbija i boda osvojenog na Kantridi prošlog vikenda, pred nogometašima Hajduka novi je derbi, ovoga puta gradski. 'Bijeli' na Poljudu dočekuju Split, ali za razliku od dvoboja iz prvog dijela prvenstva, kada je mnoge iznenadila pobjeda Hajduka, ove subote navijači očekuju tri boda i nastavak utrke za vrh MaxTV Prve lige.

"Hajduk je favorit, ali ne zavaravam se da ćemo biti uvjerljivi kao u prvom dijelu prvenstva. Moramo ostati ponizni i skromni, a to sam rekao i igračima u svlačionici. Ova 23 boda nismo osvojili zato što imamo dobar centaršut, realizaciju ili kvalitetu pojedinca, već zato što smo bili ponizni i skromni, velikog srca. Svi koji budu na toj liniji dobit će priliku", rekao je trener Hajduka IgorTudor dan prije velikog okršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i većina nogometnih analitičara i Tudor je očekivao da će Splitov bodovni saldo biti nešto puniji.

"Međutim, to je momčad koja se ne smije podcijeniti. Veseli me što im neće biti par igrača pa će biti dodatno oslabljeni", iskren je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanja li proljetnu borbu za naslov?

"Idemo utakmicu po utakmicu. Želimo nastaviti niz, ali ne preskakujući utakmice", zaključio je prvi čovjek Hajdukove struke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo