stopostotan učinak / Na Euro s perfektnim skorom! Hrvatske odbojkašice u posljednjem kolu kvalifikacija razbile Albaniju

Image

Iako su Euro osigurale još krajem kolovoza, hrvatske odbojkašice pobijedile su i u preostale dvije utakmice kvalifikacija

9.1.2019.
18:55
VOYO logo

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija zaključila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo pobjedom u Albaniji protiv domaćina 3:0 (25:15, 25:8, 25:14).

Iako su Euro osigurale još krajem kolovoza gostujućom pobjedom protiv Austrijanki, naše odbojkašice upisale su još dvije pobjede u preostalim kvalifikacijskim utakmicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su u susretu 5. kola prije četiri dana u Domu Odbojke Bojan Stranić pobijedile Švicarsku s 3:0, a danas je istim rezultatom u gostima pala i Albanija, pa će naše odbojkašice europsku smotru dočekati s perfektnim skorom iz kvalifikacija. 

Nakon šest odigranih kola Hrvatska se nalazi na vrhu kvalifikacijske skupine sa šest pobjeda iz isto toliko utakmica i 18 osvojenih bodova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europsko prvenstvo odbojkašica igrat će se od 23. kolovoza do 8. rujna 2019, a ugostit će ga četiri zemlje domaćina - Mađarska, Poljska, Slovačka i Turska.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo