JEZIVI PRIZORI / Darijo Srna objavio potresne slike iz Ukrajine. Pogledajte kako izgleda stadion poznatog prvoligaša nakon teškog granatiranja

Image
Foto: Izvor: Instagram

Srni je Ukrajina druga domovina i silno mu je stalo do Ukrajinaca i dosta emotivno proživljava sve što im se događa posljednjih dana

11.3.2022.
13:07
Izvor: Instagram
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i kapetan Vatrenih, Darijo Srna, aktivno prati zbivanja u ratom pogođenoj Ukrajini. Srna je na vrijeme pobjegao iz Kijeva gdje je bio sa svojim Šahtarom, u kojem obnaša dužnost sportskog direktora, a sada putem svojeg Instagrama ukazuje na ruska nedjela u Ukrajini.

Srni je Ukrajina druga domovina i silno mu je stalo do Ukrajinaca i dosta emotivno proživljava sve što im se događa posljednjih dana. Sada je pak na svojem profilu objavio slike srušenog stadiona ukrajinskog prvoligaša FC Desne, a inače lijep mali stadion, danas je srušen gotovo do temelja zbog ruskog granatiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Riječ je o stadionu Desne iz Čerinhiva, zdanju koje se nekada zvalo po Juriju Gagarinu, a mogao je primiti 12.060 gledatelja i imao je 5500 sjedećih mjesta. Stadion je praktički povijesni jer izgrađen je davne 1936. godine i na njemu je svojevremeno nastupala ženska ukrajinska nogometna reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo