KAKAV KAVALIR: / Beckham šokirao djelatnicu hitne pomoći

Image
Foto: AFP

Iako ga mnogi doživljavaju kao umišljenu zvijezdu, umirovljeni engleski nogometaš David Beckham još je jednom dokazao da je čovjek velika srca i lijepih manira.

2.2.2016.
12:09
AFP
VOYO logo

Beckham je iznenadio djelatnicu hitne pomoći Catherine Maynard i neimenovanog pacijenta, opskrbivši ih toplim napicima dok su čekali ambulantna kola. Maynard je djelatnica jedinice koja na biciklima kruži Londonom i pruža prvu pomoć unesrećenima.

"Nisam mogla vjerovati"

U utorak je tako priskočila u pomoć umirovljeniku koji se ozlijedio pri padu, a dok su na vrlo niskoj temperaturi čekali kola hitne pomoći, pojavio se slavni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podigla sam pogled i vidjela kako pored nas prolazi netko tko sliči Davidu Beckhamu. Pozdravio nas je i ušao u automobil. Rekla sam pacijentu da mislim kako je to bio Beckham. Deset minuta kasnije vratio se sa šalicom kave za mene i čaja za pacijenta. Oboje smo bili sretni i polaskani. Grozno je kružiti biciklom po ovako hladnom vremenu i stvarno nisam mogla vjerovati kad se Beckham vratio s toplim napicima", prepričala je Maynard Sky Sportsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo