Neće im oprostiti / Najkreativinija prevara ikad: Navijači Liverpoola ostali bez finala zbog brutalne podvale rivala

Image
Foto: Screenshot Twitter
30.5.2022.
13:42
Screenshot Twitter
VOYO logo

Brojni navijači Liverpoola su ostali bez finala Lige prvaka u kojem se njihov klub susreo s Real Madridom, a razlog je nadrealan.
Navodno je grupa Evertonovih navijača stvorila lažnu turističku agenciju pod imenom 'Coach Innovations Limited' te u svoju ponudu stavila put u Pariz na finale Lige prvaka, piše portal Besoccer.com.

Brojni su navijači Liverpoola uplatili aranžmane preko te agencije, ali priča tu ne prestaje. Navodno je jedan od najavljenih vozača autobusa trebao biti Richard Arlison u čast igraču Evertona, Brazilcu Richarlisonu. Možete pretpostaviti da se ni bus ni vozač nikad nisu pojavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak u 16 sati po lokalnom vremenu su navijači trebali krenuti na put, a u 22.30 im je bilo dosta čekanja. Nitko se u agenciji nije javljao, jer agencija ne postoji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Richarlison se uključio u izrugivanje naivnih navijača rivalskog kluba. Brazilac je na svome Twitter profilu podijelio fotomontažu koja ga prikazuje kao vozača autobusa.

U navijačkim krugovima zbijaju se šale na račun Liverpoolovih navijača, ali jedno je sigurno – Redsi neće gradskim rivalima ovo tek tako zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo