NAVIJAČI ROME LUDUJU ZA MAJKOM NJIHOVE MLADE UZDANICE: / Nogomet postane nebitan kad ona objavi novu fotografiju

Image
Foto: Instagram

Mladi igrač Rome postao je jedan od ključnih nogometaša u slagalici rimske momčadi

28.1.2019.
16:06
Instagram
VOYO logo

Nicolo Zaniolo sve češće puni medijske stupce u Italiji. Ovaj 19-godišnji nogometaš je ljetos iz Intera prešao u Romu, što je, pokazalo se, bila kobna greška momčadi s Meazze jer partije koje danas Zaniolo pruža malo koga ostavljaju ravnodušnim. U Rimu je u međuvremenu dobio i nadimak 'mali Totti".

Radi se definitivno o igraču pred kojim je velika budućnost, međutim ono što je zanimljivo jest da je osim njega na Apeninima u fokusu i njegova majka Francesca Costa, koja svojim atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama malo koga ostavlja ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožava princa Rima

Da je itekako svjesna svojih aduta svjedoče fotografije kojima nerijetko ističe svoje zgodno i njegovano tijelo, a uz to dosta objava posvećuje i legendarnom Francescu Tottiju prema kojem nije skrivala simpatije ni kad je bila u braku s Igorom Zaniolijem koji je također bio profesionalni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se sve uzme u obzir, ni ne čudi što je Francesca dolazak njenog sina u Romu dočekala s velikim odobrenjem, a sigurno ne bi imala ništa protiv ni da Totti postane mentor Nicoli. Zašto je muški dio publike "lud" za Francescom, možete pogledati na njenom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo