NOVI BOKSAČKI KRALJ VOZI PRAVU ZVIJER: / Nećete vjerovati koliko automobil košta i kako izgleda! Ovo je pravo ruganje

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Novi svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua vozi pravu zvijer od automobila.

3.5.2017.
12:16
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U njegovu garažu ušao je novi limeni ljubimac izrađen samo za njega. Range Rover SVAutobiography Dynamic. Riječ je o terencu s 5.0 V8 motorom i 550 "konja" koji ubrzava od 0 do 100 za samo 5,1 sekundu. Prema portalu Autocar.co.uk, osnovni model Range Rover SVAutobiography Dynamic iz 2017. godine košta 132, 800 funti. A ovaj sa svim dodatnim uređenjima i željama Joshue košta kud i kamo više.

FOTOGRAFIJA ZA VJEČNOST: Sekundu nakon što je Klička poslao na pod kao da se ukazao veliki Ali! ‘To ne može biti slučajnost’

Čudesni automobil je napravljen sa Joshuinim potpisom na sjedištima i upravljačkoj ploči, a potpis se pojavljuje i na svim metalnim dijelovima ovog luksuznog automobila. Britanski udarač je birao sam svaki detalj automobila, od materijala koji su upotrebljeni u unutrašnjosti do sekundarnih legura. Joshua je uoči svoje borbe protiv Ukrajinca progovorio o automobilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate kako znam da je ovo automobil za mene? Kad sam ga prvi puta vidio s 50 metara kazao sam: 'Pa zar ne izgleda fenomenalno? A još nisam niti ušao u njega", izjavio je Joshua i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oči ti ispadnu kad vidiš neke detalje u njemu. Ovaj auto predstavlja mene".

Joshua je nakon toga ušao u terenac i upalio ga. Na njegovom licu vidljivo je oduševljenje moćnim zvukom motora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj dvadeset i sedmogodišnji mladi Britanac prošle je subote na Wembleyu, pred 90. 000 navijača, u 11. rundi pobijedio Klička tehničkim nokautom. Nokautu su uslijedila dva rušenja Klička na pod u 11. rundi. Ukrajinski boksački majstor odradio je svoj najbolji meč karijere, ali ipak niti takvo izdanje nije bilo dovoljno protiv novog boksačkog kralja. Vrijedi spomenuti kako je Joshua za borbu zaradio čak 15 milijuna eura.

TRENUTAK SAVRŠENSTVA KLIČKA: Prvo je sakrio udarac, a nakon toga i plasirao razorno iznenađenje Joshui koji se samo srušio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo