POZNATI BORAC POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: / Nesreću izazvao pijani unuk poznatog biznismena; MUP objavio video tragedije

Image
Foto: Screenshot

Bayli Kurbanmedov smrtno stradao u prometnoj nesreći

16.4.2019.
18:58
Screenshot
VOYO logo

Tragedija u Rusiji! MMA borac, 22-godišnji Bayli Kurbanmedov, smrtno je stradao u prometnoj nesreći prije nekoliko dana. Dogodilo se to u Moskvi, kad ga je s bočne strane na jednom raskrižju udario 19-godišnji vozač koji je u tom trenutku prošao kroz crveno. Na licu mjesta odmah se stvorila policija pod rotirkama, što se može vidjeti i u videu. Vjerojatno je već bila u potjeri za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora vozač koji je skrivio nesreću nije imao vozačku dozvolu, a bio je i pijan. Portal Crime Russia prenosi kako se radi o Egoru Ljačenkovu, unuku bivšeg potpredsjednika kompanije AvtoVAZ, koji je vozio posuđeni auto u tom trenutku. Ljačenkov je kasnije na ispitivanju u policiji negirao da je bio pod utjecajem alkohola, a još se k tome i odbio podvrgnuti dodatnim medicinskim testovima, što je praksa u ovakim slučajevima.

Djevojka od siline udarca izletjela iz vozila

Nesreća se dogodila u noći s 12. na 13. travnja, a poznati borac je na mjestu događaja ostao mrtav. U automobilu s Kurbanmedovim je bila djevojka koja je od siline udarca izletjela iz automobila, ali je srećom prošla bez ozbiljnijih ozljeda, javlja detalje kanal Tele Telegram. U izvještajima stoji i kako je Bayli Kurbanmedov bio perspektivan boksač i borac u slobodnoj borbi. Već to što je participirao u dva sporta dovoljno govori o kakvom se sportašu radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao kroz crveno, pijan, bez vozačke i u posuđenom autu

Pridružio se nedavno FSIN-u iz Moskve, momčadi Savezne zatvorske službe Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Press služba Ministarstva unutarnjih poslova Ruske Federacije objavila je videozapis o nesreći

“Automobil se kretao na raskrižju dvaju trgova kroz crveni svjetlosni signal, zbog čega se automobil zabio u automobil Hyundai. 22-godišnji vozač Hyundai automobila umro je na licu mjesta od ozljeda. Sedamnaestogodišnji putnik Mercedesa hospitaliziran je ”, priopćila je ruska press služba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo