PLJUŠTE REAKCIJE / Roditelji Kobea Bryanta stavili njegov prsten na prodaju i zgrozili navijače

Image
Foto: Profimedia

Nakon što se prsten našao na aukciji uslijedili su brojni komentari nezadovoljnih navijača koji smtraju da je sramotno što roditelji pokušavaju zaraditi još novca nakon tragične smrti svog sina

21.3.2024.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Prošlo je više od četiri godine otkako nas je napustio jedan od najboljih košarkaša u povijesti Kobe Bryant, koji je u siječnju 2020. poginuo u helikopterskoj nesreći, a sada su njegovi roditelji Joe i Pamela odlučili prodati šampionski prsten koji je osvojio s LA Lakersima 2000. godine.

Image
'LUDA' NOĆ /

Monstruozan nastup Stepha Curryja, postao je poput Kobea Bryanta

Image
'LUDA' NOĆ /

Monstruozan nastup Stepha Curryja, postao je poput Kobea Bryanta

Prsten je stavljen na prodaju na portalu Goldin i njegova trenutna cijena je 94 tisuće dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o prstenu joki je Kobe poklonio svom ocu Joeu. Nije prsten koji je osvojio, nego kopija. Kobe je naručio identičan prsten kako bi ga dao svom ocu. Na njemu je 40 dijamanata, od kojih pet većih. Stigao je izravno od njegove obitelji i unikatan je", stoji u opisu prstena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se prsten našao na aukciji uslijedili su brojni komentari nezadovoljnih navijača koji smtraju da je sramotno što roditelji pokušavaju zaraditi još novca nakon tragične smrti svog sina.

Kobe je rođen u Philadelphiji 1978. godine, a neko je vrijeme živio i u Italiji gdje je njegov otac igrao košarku. Preskočio je fakultet te je kao dječarac iz srednje škole otišao izravno na NBA draft, a tamo su ga kao 13. izbor odabrali Charlotte Hornetsi. Ipak, za njih nikada nije zaigrao jer su Los Angeles Lakersi odlučili mijenjati srpskog centra Vladu Divca za Bryanta i ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u jednom trenutku karijere čak i razmišljao o odlasku iz Lakersa, ostao je doživotno u ljubičasto-zlatnom dresu te je ispisao košarkašku povijest. U pet je navrata bio prvak NBA lige, a dva puta i MVP finala. Godine 2008. bio je MVP lige, a u 18 navrata je bio izabran u All-Star petorku najjače lige svijeta. Jedini je igrač u povijesti NBA lige kojem je jedna momčad umirovila dva broja - 8 i 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo