SKANDAL: / Zločesti dečko talijanskog nogometa glumicu čupao za kosu i vrijeđao u klubu

Image
Foto: Screenshot

Nogometaš Liverpoola na posudbi u Milanu, zločesti dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli (25), ponovno se našao u središtu skandala.

6.5.2016.
11:40
Screenshot
VOYO logo

Do ove situacije navodno je došlo jer je Balotellija u jednom trenutku počela živcirati pažnja koju je ona dobivala od drugih muškaraca u klubu i rekao joj je da sjedne, a ona ga je odbila. Tad je Balotelli u potpunosti izgubio živce, a agent Bar Zohar sad dolazi u Italiju kako bi prijavio Talijana zbog fizičkog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli zanijekao optužbe

Balotelli je pak preko svojih glasnogovornika zanijekao optužbe i najavio je protutužbu. Par je u vezi bio nekoliko tjedana, a incident se dogodio prošli mjesec. Balotelli je nekad oduševljavao na nogometnim travnjacima, ali je uvijek glasio za igrača kojem su bitnije neke druge stvari od samog nogometa. Poput izlazaka, djevojki, provoda po ekskluzivnim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog njegovog ponašanja, manjka volje za nogometne obveze i loših igara, Liverpool ga se odrekao i poslao ga na posudbu u Milano, odnosno vratio ga je u bivši klub. Balotelli je ove sezone za Rossonere odigrao svega 21 utakmicu (zbog ozljede) i zabio svega tri pogotka.

Balotelli bi tako na kraju sezone otići u Kinu u redove Jiangsu Suninga za 15 milijuna eura godišnje plaće. Jürgen Klopp ne računa na Balotellijev povratak na Anfield, iako Talijan ima ugovor s Redsima do 2018. godine. Jiangsu je odlučan dovesti Balotellija i ponuditi mu plaću kakvu u Europi imaju tek Messi i Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo