HOĆEMO LI GA PREPOZNATI / Tajna Zidanova ekspedicija u Tursku: Veliki Francuz priprema radikalnu promjenu imidža

Image
Foto: AP Images

Ipak, Zizuova tajna akcija je iscurila u medije i sada obožavatelji nogometa diljem svijeta iščekuju njegovo prvo pojavljivanje u javnosti kako bi provjerili je li zahvat uspio te koliko će se radikalno promijeniti njegov imidž

7.7.2022.
11:06
AP Images
VOYO logo

Zinedine Zidane, igračka i trenerska ikona, već desetljećima je prepoznatljiv po 'frizuri'. Dok je u kopačkama harao travnjacima navijači s najviših dijelova tribina su ga prepoznavali po ćelavom tjemenu obrubljenom kosom, a potom i po potpuno izbrijanoj glavi.
Sudeći po napisima turskog Hurriyeta ovog ponedjeljka je tome došao kraj. Naime, oni tvrde da je Zidan posjetio Istanbul kako bi se podvrgnuo zahvatu presađivanja kose.

Zanimljivo je da si je to Zidane poklonio za 50. rođendan, a cijeli je dvotjedni proces odrađen u tajnosti te se bez znanja javnosti veliki Francuz vratio u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurila strogo čuvana tajna

Ipak, Zizuova tajna akcija je iscurila u medije i sada obožavatelji nogometa diljem svijeta iščekuju njegovo prvo pojavljivanje u javnosti kako bi provjerili je li zahvat uspio te koliko je radikalna promjena imidža nastupila.

Zidane je jedan od najvećih europskih nogometaša svih vremena, a Francuskoj je donio i prvi naslov svjetskog prvaka 1998. godine. Vrhunac karijere je doživio kao igrač Juventusa i Reala, a na klupi Kraljevskog kluba je osvojio čak 11 trofeja od čega tri uzastopne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo