TKO JE SEKSI TENISAČICA KOJA IGRA FINALE US OPENA? / Uzori su joj sestre Williams, puca na sami vrh, a Instagram joj je sve popularniji

Image
Foto: Instagram

Andreescu je u polufinalu srušila Švicarsku Belindu Benčić, ali na putu do naslova stoji joj Serena

6.9.2019.
13:05
Instagram
VOYO logo

Kanađanka Bianca Vanessa Andreescu (19) postala je pravi hit u svijetu tenisa. Andreescu, inače porijeklom Rumunjka, ove je sezone zaista fantastična. Premda je prije nekoliko mjeseci bila tek 243. tenisačica, uzela je Indian Welles, a sada je na korak do naslova Grand Slama na US Openu i trenutno je 15. igračica svijeta.

Malo tko je očekivao da će ova simpatična crnka, nakon ranih ispadanja na Wimbledonu, Roland Garrosu i Australian Openu, dogurati do kraja i stati nasuprot Serene Williams. Andreescu je u polufinalu srušila Švicarsku Belindu Benčić, ali na putu do naslova stoji joj Serena koja se bez imalo muke riješila svih dosadašnjih protivnica na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andreescu pak postaje sve popularnija. Navijači je vole jer je dobra tenisačica, ali je također i vrlo atraktivna pa ju na Instagramu prati već više od 250 tisuća ljudi. Uzori su joj sestre Williams, Kim Clijsters i Simona Halep, a zanimljivo je o njoj još reći kako savršeno govori rumunjski iako je rođena u Kanadi i za to su zaslužne njezine bake. Prijatelji je zovu Bibi, a treba reći kako je do sada zaradila impozantnih 2.4 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo