UMIROVILA SE, A ZARAĐUJE VIŠE NEGO IKAD: / Tenisačica u jednoj godini mirovine zaradi više nego je zaradila u cijeloj karijeri

Image
Foto: Screenshot

Nekad umirovljenje donese više novca nego aktivno bavljenje sportom

31.7.2018.
18:00
Screenshot
VOYO logo

Sport je poznat po tome da piše čudesne i intrigantne priče, a jedna od tih je i ona o tome kako je bivša tenisačica Na Li, nakon završetka svoje impresivne taniske karijere nastavila zarađivati i to više nego je zarađivala dok je igrala tenis.

Dva grand slama

Umirovila se prije četiri godine, dok je još bila u vrhu, na drugom mjestu WTA liste, a u karijeri je osvojila Roland Garros 2011. i Australian Open 2014. Bez obzira na to, popularnost joj nije pala, dapače, sada, kao što smo ranije napisali, zarađuje više nego kada je bila profesionalna tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basnoslovna zarada

Od naknade za korištenje njezina imena i lika godišnje zaradi između 15 i 20 milijuna dolara, a usporedbe radi, u 15 godina igračke karijere inkasirala je oko 16, 5 milijuna dolara. Njeni sponzori najveći su svjetski proizvođači sportske opreme, satova, automobila i životnih osiguranja, a planira i neke samostalne projekte poput teniske akademije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo