ZAISTA JE PRETJERAO / Uvjerljivo najskandalozniji McGregorov video do sada. Javno objavio snimku na kojoj ga djevojka oralno zadovoljava

Image
Foto: Instagram

Nije poznato je li riječ o njegovoj ženi Dee Devlin jer nije prikazano lice, a snimka je isto tako brzo nestala s Instagrama

30.8.2022.
11:30
Instagram
VOYO logo

Navikli smo na razne kontroverze kada je Conor McGregor u pitanju, ali ovako nešto zaista nismo očekivali. Ludi Irac je u životu i karijeri svašta radio, tukao se po pubovima, razbijao autobus, nema kome nije prijetio i kakve scene izazivao, ali sada je otišao korak ili dva dalje.

Naime, Conor je objavio video s jahte na kojoj ljetuje već mjesecima, a na snimci koju je objavio na Instagram-storyju, vidi se kako ga nepoznata djevojka, valjda, oralno zadovoljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato je li riječ o njegovoj ženi Dee Devlin jer nije prikazano lice, a snimka je isto tako brzo nestala s Instagrama. No, zato je izazvao lavinu reakcije i ljudi ne mogu vjerovati da je Irac baš toliko lud da objavi ovako nešto.

Dakako, ostaje i opcija da je riječ o simulaciji jer se sam seksualni čin ne vidi na kameri, ali ako je zaista snimao oralni seks, onda će ovo spadati u možda i najveći kontroverzu do sada proizašlu iz Conorove tvornice skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo