ZASTRAŠUJUĆA PRIJETNJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: / 'Ubio bih tvoju suprugu i uokvirio bi ju samo za tebe'

Image
29.3.2016.
10:01
VOYO logo

Jada je 14. ožujka putem Twittera zaprimila prijetnje, a prijetnja je bila sadržana u poruci koja je bila namijenjena Chrisu Paulu.

"CP3, da samo znam gdje živiš vjerojatno bi ubio tvoju supurugu i uokvirio ju, samo za tebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osiguranje Los Angeles Clippersa vidjelo je sporni tweet i odmah obavijestilo policiju grada Los Angelesa koja sad mora obaviti uhićenje. Još uvijek medijima nije otkriven identitet osobe koja je napisala zastrašujuću prijetnju.

Policija istražuje i uznemiravanje obitelji Paul

Uz to, policija istražuje maltretiranje i uznemiravanje Chrisa Paula putem društvene mreže Instagram. Naime, već više od godinu dana Paula i njegovu suprugu uznemirava jedan obožavatelj. Policija ističe kako je ovaj slučaj za sada odvojen od slučaja prijetnje ubojstvom Paulove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u ovom drugom slučaju ne postoje elementi psihičkog zlostavljanja, postoji tzv. "kampanja sustavnog cyber omalovažanja Paula i njegove obitelji", kako je to opisala policija. Niti u ovom slučaju još nisu izvršena uhićenja.

Top NBA igrač

Za spomenuti kako je Paul još uvijek jedan od top igrača u NBA ligi. Ove sezone, razigravač Los Angeles Clippersa je na prosjeku od 19,9 poena, 9,8 dodavanja, 4,1 skoka i 2,1 ukradene lopte po susretu. Upravo je on najzaslužniji što su Clippersi trenutno četvrta najbolja momčad Zapadne konferencije u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo