ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNOG TRENERA: / Duško Vujošević otkrio tužnu istinu o svom zdravlju

Image

Poznati crnogorski košarkaški trener, legendarni Duško Dule Vujošević, uskoro će obaviti transplataciju bubrega.

2.2.2017.
10:46
VOYO logo

Duško Vujošević aktualni je trener francuskog Limogesa. Legendarni bivši trener Partizana, inače jedan od najcijenjenijih košarkaških stručnjaka s ovih prostora, proživljava pravu životnu dramu. Vujošević vodi tešku borbu van košarkaških parketa. Borbu za svoje zdravlje. Dule, kako mu u narodu tepaju, otkrio je srpskom tabloidu Kuriru kako će uskoro obaviti transplantaciju bubrega, ali da još ne zna kada i gdje bi operaciju bilo najbolje napraviti.

POLICIJA MORA PRIVESTI POZNATOG TRENERA: ‘Sud me maltretira, svi znaju o čemu se radi’

"Razmišljam o transpalataciji bubrega, ali još uvijek nisam odlučio gdje ću napraviti operaciju. Najvažnije je da se pored svega osjećam dobro. Osjećam da mogu još mnogo dati košarci i nastjat ću da pored zdravstvenih problema ostanem u ovom poslu", kazao je Vujošević i prokomentirao to da su neki navijači "njegovog" Partizana i rivala Crvene zvezde spremni donirati organe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako me to veseli i hvala svima koji žele pomoći. Svjestan sam da dijalize nisu lake, ali košarka mi je više od posla. Ne želim se pretvoriti u pravog bolesnika", dao je Dule do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo