Najpoznatije hrvatske sestre počinju odbrojavanje!

Hrvatske tekvondašice, blizanke Ana i Lucija Zaninović, obilježit će u srijedu u 14 sati 200 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

10.1.2012.
9:07
VOYO logo

Sestre Zaninović su osvajačice najprestižnijih odličja na prošlom Svjetskom prvenstvu u tekvondou, a Ana je proglašena za najbolju sportašicu 2011. godine po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora.

Suradnja Britanskog veleposlanstva i hrvatskih olimpijaca na promicanju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu koje će se održati ove godine, nastavak je obilježavanja 200 dana do Igara započetog u ponedjeljak, 9. siječnja u Splitu i Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britansko veleposlanstvo želi popularizirati Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu te će slične aktivnosti organizirati do početka Igara.

Svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu održat će se 27. srpnja na novoizgrađenom stadionu, koji će tijekom Igara imati 80.000 sjedećih mjesta, a nakon Igara njihov broj će biti smanjen na 25.000 mjesta u skladu s konceptom održivog nasljeđa za što se zauzima Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijski park u Londonu središnji je dio inicijative urbane regeneracije istočnog Londona koja je postavila visoke zelene standarde budućim Olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo