NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ REKAO ZAŠTO NIJE USPIO U REAL MADRIDU: / Otkrio da nije pričao sa Zidaneom, zna se i zašto

Image
Foto: Profimedia

Jović se vratio u klub u kojemu je odigrao fenomenalnu sezonu prije transfera u Real Madrid

27.1.2021.
10:30
Profimedia
VOYO logo

Dvadesettrogodišnji srpski nogometaš Luka Jović u zimskom prijelaznom roku napustio je redove Real Madrida i otišao na posudbu u svoj bivši klub, njemački Eintracht iz Frankfurta.

Image
ŠTO ĆE ZIDANE REĆI KADA ČUJE OVO?: /

Najskuplji srpski nogometaš oduševio u prvoj utakmici nakon odlaska iz Real Madrida

Image
ŠTO ĆE ZIDANE REĆI KADA ČUJE OVO?: /

Najskuplji srpski nogometaš oduševio u prvoj utakmici nakon odlaska iz Real Madrida

Jović je odigrao odličnu sezonu za klub iz Frankfurta u sezoni 2018./2019 ., a to mu je u ljeto 2019. donijelo prelazak u Real Madrid za 60 milijuna eura, čime je postao najskuplji srpski nogometaš ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mala minutaža

No, u Realu nikada nije uspio u potpunosti pokazati svoj talent, a sada je nakon povratka u Eintracht objasio zašto je to bilo tako.

"Mislim da je to bilo povezano s time što nisam puno igrao. Nikad nije lagano u momčadi poput Real Madrida, gdje je stil igre drugačiji, a pritisak je uvijek jako velik. Zato je bilo najbolje otići i vratiti se ovdje", rekao je Jović na svojem predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se iskazao

U Madridu Joviću nije išlo sve po planu. Prošle sezone nije uspio iskazati i opravdati očekivanja i novac koji je Kraljevski klub uložio u njega. Razočarao je svojim izvedbama na travnjaku, a još su sve gorim učinile neke skandalozne situacije u kojima se našao.

"Nisam imao sreće. Ozljede su na to utjecale, a nisam se dobro snašao ni u privatnom životu. Imao sam sreću što sam mogao svakodnevno trenirati s najboljim igračima svijeta. Stekao sam iskustvo i sada se smatram boljim igračem. Unatoč činjenici da nisam mogao imati kontinuitet na terenu,iz iskustva u Madridu sam dobio puno toga pozitivnog", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komunikacija s trenerom

Jović je usporedio svojeg trenera u Realu Zinedinea Zidanea i Adija Huttera koji ga vodi u Eintrachtu.

"Ne želim ulaziti u detalje, obojica su fenomenalni su. Zidane je jako dobar na osobnoj razini, ali lakše mi je komunicirati s Adijem na engleskom, jer ne govorim španjolski dovoljno dobro da bih mogao razgovarati sa Zidaneom. To mi jako olakšava stvari", poručuje Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo