NAJVEĆA ZIDANEOVA ŽELJA PROGOVORILA O BUDUĆNOSTI: / Hoće li najbolji igrač današnjice preseliti na Bernabeu?

Image

Nema kluba koji ga ne bi želio vidjeti u svojim redovima

23.1.2021.
13:01
VOYO logo

Jedna od glavnih meta Real Madrida nadolazećeg ljeta, Kylian Mbappé, progovorio je o svojoj igračkoj budućnosti. Francuskom napadaču ugovor s PSG-om istječe za godinu i pol dana, a brojni klubovi se nadaju da ga neće produžiti.

"Razgovaramo s klubom. Ako obnovim ugovor s PSG-om ovdje ću provesti puno godina. Uskoro ću donijeti odluku. Da imam odgovor u ovom trenutku dao bih vam ga. Ne želim potpisati ugovor i onda nakon godinu dana reći da želim otići. Ako potpišem onda ostajem, a to zaslužuje vrijeme da razmislim o svojoj odluci", poručio je Mbappé u razgovoru za Telefoot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan ovdje i uvijek sam bio. Želim razmisliti o tome što želim raditi u nadolazećim godinama i gdje želim biti. Morat ću uskoro donijeti odluku", dodao je.

Image
Foto: Profimedia

JOIE - FAIR PLAY - 10 NEYMAR JR (PSG) - 21 ANDER HERRERA (PSG) - 07 KYLIAN MBAPPE (PSG) - Le PSG a remporté la 44čme édition du Trophée des champions, en s'imposant 2-1 contre l'OM le 13 janvier 2021. © FEP / Panoramic / Bestimage Soccer - PSG won the 44th edition of the Trophée des Champions with a 2-1 victory against l'OM on 13th January 2021.,Image: 583328610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zinedine Zidane veliki je fan najpoželjnijeg igrača današnjice, ali osim Reala u svojim redovima želi ga Liverpool. No, Real j u prednosti jer je i Mbappé u više navrata biranim riječima govorio o Zidaneu i Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako napadač odluči napustiti Park prinčeva, PSG će za njega tražiti oko 150 milijuna eura. Neki će reći možda i premalo za igrača koji je u 104 utakmice zabio 146 golova za francuskog prvaka, međutim treba napomenuti da iduće godine ulazi u posljednju godinu ugovora.

Transfermarkt ga, inače, procjenjuje na 180 milijuna eura te je prema njima najvrjedniji nogometaš današnjice. Iza njega je Neymar sa 128 milijuna eura procjene, a među pet su još Mane, Salah i Kane koji vrijede 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo