ANKETA VIJESTI.HR-a / Naši čitatelji bez milosti: Kovač je glavni krivac za debakl, HNS bi ga trebao smijeniti!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kada bi Šuker, Mamić i ostatak ekipe iz vrha HNS-a poslušali što o ovom slučaju misle čitatelji našeg portala - Kovač bi bio bivši

7.9.2015.
13:13
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Odmah nakon teškog poraza i katastrofalne igre hrvatske nogometne reprezentacije u Oslu postalo je jasno da se izbornička stolica Nike Kovača opasno zaljuljala.

To je potvrdio i predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je još sinoć najavio da će Izvršni odbor u srijedu napraviti analizu i vidjeti što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada bi Šuker, Mamić i ostatak ekipe iz vrha HNS-a poslušali što o ovom slučaju misle čitatelji našeg portala - Kovač bi bio bivši!

Naime, u anketi koju smo objavili nakon dvoboja u Norveškoj, po trenutnim rezultatima, čak 62 posto vas misli kako je izbornik glavni krivac za debakl te da ga HNS treba smijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da smjena nema smisla jer su igrači isključivi krivci za poniženje u Oslu misli 28 posto od gotovo 400 čitatelja koji su u anketi glasali.

Samo 10 posto vas vjeruje kako će Kovač uspjeti konsolidirati momčad i Vatrene odvesti na EURO u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svi vi koji cijenite lik i djelo hrvatskog izbornika još uvijek možete popraviti Kovačeve akcije u priloženoj anketi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo