pokvario gerrardovu oproštajku / Navijači Redsa ponovno opleli po Lovrenu: 'On je i službeno najgori stoper na svijetu!'

Image
Foto: DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL

Lovren se u svojoj prvoj sezoni u Liverpoolu, najblaže rečeno - nije iskazao, pa se brojni navijači nadaju kako će mu ona biti i posljednja

18.5.2015.
13:40
DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nakon novog je prvenstvenog poraza Liverpoola po tko zna koji put bio u središtu kritika. 

Podsjetimo, Lovren je ovog ljeta iz Southamptona na Anfield sletio za cifru od 20 milijuna funti, čime je postao najskuplja obrambena akvizicija 'redsa' u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, velika očekivanja brzo su se pretvorila u još veće razočaranje, jer Lovren se u svojoj prvoj sezoni u Liverpoolu, najblaže rečeno - nije iskazao, pa se navijači nadaju kako će mu ona biti i posljednja. 

Svim navijačima Liverpoola subota je bila uistinu poseban dan, jer nakon 17-godišnje karijere, dugogodišnji kapetan i ikona kluba Steven Gerrard, po posljednji je put istrčao u crvenom dresu na Anfieldu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je sjajno za domaćine, Liverpool je u 26. minuti preko Adama Lallane stigao u vodstvo, no njihova se igra naposlijetku ipak raspala pa su izgubili s uvjerljivih 1-3.

Tko je, prema mišljenju nogometnih kritičara i navijača, bio najveći krivac, ne moramo ni spominjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren je toliko loš da je to zastrašujuće", "Nadam se da mu je ovo bila posljednja utakmica u dresu Liverpoola" i "U životu nisam vidio goreg braniča od Lovrena" samo su neki od komentara koje su fanovi 'tvitali' nakon utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo