ŠUŠKA SE, ŠUŠKA / 'Ne bih ulazio u priče o nečasnim radnjama'

Elvis Scoria nije želio komentirati priče o nečasnim radnjama, puštanjima, namještanjima... kako god to nazvali, a javile su se nakon dvije vezane pobjede Osijeka nad Dinamom i Lokomotivom.

8.4.2014.
8:48
VOYO logo

"Ne bih volio ulaziti u to, ja bih se koncentrirao na svoju ekipu, na ovih zadnjih sedam kola, da mi damo sve što možemo i da pokušamo ostati u ligi. Ja sam se malo distancirao od cijele te priče i kada je trebalo komentirati suđenje, nisam komentirao zadnja tri kola. Jednostavno, svaka priča koja bi išla o Slaven Belupu izvan terena je kontraproduktivna i stajala bi nas daleko od cilj prema kojem mi trebamo ići", naglasio je Scoria.

"Slažem se da je liga kvalitetna, ima ekipa kroz prvi dio ili drugi dio prvenstva koje su nanizale pet-šest poraza zaredom jer ova Liga 10 je vrlo teška za vaditi se. Ti si u situaciji da stalno igraš s nekim jakim, tako da svaki bod koji dobiješ je vrlo bitan za momčad. A na svima nama koji smo u ligi, koji sudjelujemo u tome, je da radim korektno i da to kraja stvarno damo sve da to bude na jedan fer način", zaključio je trener Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo