u transu / Nema neću: Rosso obukao kolege u hrvatske dresove pa sočno opsovao

U Izraelu je i dalje velika faca, a za ovo Svjetsko prvenstvo je izabran kao studijski analitičar televizije One

13.7.2018.
21:48
VOYO logo

Nakon što je kao sukomentator dva dramatična dvoboja i izvođenja penala burno proslavljao skačući i pjevajući kroz studio, Giovanni Rosso je sada odlučio voditelje programa u Izraelu obući u hrvatske dresove, piše Slobodna Dalmacija.

Nema 'neću' - svi su dobili dres Hrvatske nakon izbacivanja Engleza. Uz to je pjevao "You are coming home" aludirajući na englesku krilaticu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rosso je u Izraelu već dugi niz godina, a još kao igrač stekao je status miljenika. Igrao je za pet klubova (Hapoel Beer Sheva, Hapoel Haifa, Beitar Jerusalem, Maccabi Haifa, Maccabi Tel Aviv). Maccabi iz Haife je odveo i do Lige prvaka.

Roso je u nogometnu mirovinu otišao 2009. godine nakon što je tu zadnju nogometnu godinu igrao za Hajduk. Za hrvatsku reprezentaciju je ubilježio 19 nastupa uz jedan postignuti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Izraelu je i dalje velika faca, a za ovo Svjetsko prvenstvo je izabran kao studijski analitičar izraelske televizije One.

Pratio je i on dramatičnu pobjedu Vatrenih nad Dancima, a nakon Rakitićevog penala nikako nije mogao sakriti oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo