MARKETINŠKI SKANDAL / Nevjerojatan gaf kakav se Bayernu rijetko događa

Image
Foto: Alexander Hassenstein/DPA/PIXSELL

Götze se na službenom predstavljanju pojavio u majici Nike, što ne bi bilo ništa čudno da jedan od glavnih sponzora njemačkog velikana nije Adidas.

3.7.2013.
11:08
Alexander Hassenstein/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nova zvijezda europskog nogometnog prvaka Bayerna MarioGötze izazvao je ljutnju čelnika kluba na svom jučerašnjem predstavljanju u Münchenu.

Götze se na službenom predstavljanju pojavio u majici Nike, što ne bi bilo ništa čudno da jedan od glavnih sponzora njemačkog velikana nije Adidas. Ova kompanija sportske opreme ne samo da je sponzor, već u svom vlasništvu drži i 9,1% dionica bavarskog kluba, a generalni menadžer Adidasa HerbertHainer član je Upravnog odbora Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slike s predstavljanja su nas neugodno iznenadile, bila je to povreda ugovora jer se radilo o službenom eventu kojeg je organizirao Bayern. O cijeloj situaciji smo već raspravili s čelnicima kluba," poručili su iz Adidasa.

"Ova majica nam je promakla u velikoj gužvi i zbog toga jako žalimo. Uvjeravamo Adidas da se ovo više nikad neće ponoviti", rekao je MarkusHorwick, direktor medijskih operacija Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa, 21-godišnji ofenzivni veznjak preselio je u Bayern iz redova Borussije Dortmund za 37 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo