U 20 PRVENSTVENIH UTAKMICA 63 POGOTKA / Nezadrživi napadači Barcelone

Image

Kamerunac Eto'o postigao je 19, Argentinac Messi 14, a Francuz Henry 12 pogodaka, više od bilo koje (cijele) momčadi lige.

25.1.2009.
11:32
VOYO logo

Navalna trojka Barcelone u sastavu Messi, Eto'o i Henry igra čaroban nogomet kakav dugo nije viđen na Starom kontinentu. Tri prvotimca Barcelone, Leo Messi, Samuel Eto'o i Thierry Henry, već su zabila 45 golova u Primera divisionu, odnosno 71,4% svih Barçinih golova.

Klupsku listu strijelaca predvodi Kamerunac Eto'o sa 19 pogodaka, slijedi Argentinac Messi sa 14, te Francuz Henry sa 12 pogodaka. Trojka je  već zabila 45 golova u Primera divisionu, odnosno 71,4% svih Barçinih golova. S ovakvim artiljercima, nije neobično da Barcelona postiže preko tri gola po utakmici, 63 u 20 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične igre omalenog 21-godišnjeg Argentinca privukle su i pretendenta na predsjedničku fotelju madridskog Reala Florentina Pereza, koji ga koristi u predsjedničkoj kampanji.

"U Barceloni sam vrlo sretan i odavde ne idem, osim ako me ne potjeraju. Zahvalan sam klubu za sve što je učinio za mene i moju obitelj zadnjih godina", poručio je Messi na glasine o Perezovoj kupnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perezov "projekt Messi" ionako nije realan: već i sama propisana odšteta za Messija iznosi 150 milijuna eura, a u trošak bi valjalo uračunati i neku astronomsku plaću za 21-godišnjeg Argentinca. I zato je predsjednik katalonskog kluba, Joan Laporta, primijetio: "Ovim nas glasinama Real samo želi destabilizirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo