BOLNO ISKRENA ANA / 'Ni suci ni trener, ja sam kriva!'

Image
Foto: AP

'Nije ovo bio moj dan, neću se vaditi na sudačke pogreške jer je krivnja isključivo na meni', rekla je hrvatska taekwondašica Ana Zaninović nakon poraza u 1. kolu Olimpijskih igara u Londonu.

9.8.2012.
14:03
AP
VOYO logo

Ana Zaninović je u kategoriji do 57 kilograma poražena od Mayu Hamade 11:14, ali hrvatska predstavnica ima još šansu za repesaž i broncu, no samo ako Japanka prođe u finale.

"Prihvaćam odgovornost i krivnju, nije kriv ni trener ni suci, jednostavno nisam bila u svojem najboljem izdanju. Nisam se borila kako sam se dogovorila s trenerom", izjavila je tužna Ana nakon poraza koji bi je mogao stajati ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japansku predstavnicu je pobijedila na svjetskim kvalifikacijama, iako je u tom meču slomila ruku.

"Ona je vrlo dobar borac, veća je od mene i ima duže udove, ali za ovaj poraz je krivnja na meni. Kao da sam zaspala. Sada moram čekati da Hamada prođe do polufinala i povuče me u repesaž, što nije nemoguće jer se na OI događaju iznenađenja. Ni ja se nisam nadala da ću izgubiti u prvom kolu", rekla je nekoliko minuta starija sestra Zaninović, koja se za razliku od Lucije, u Londonu bori s protivnicama iz teže kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lucija me jako razveselila broncom. Sinoć me samo poljubila kada je došla kasno u sobu i to je to", zaključila je Ana.

Trener Toni Tomas bio je razočaran nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, ne možemo se vaditi na suce, ali je sutkinja u tatamiju na svoju ruku oduzela Ani tri boda iz akcije u zadnjoj sekundi. Procijenila je da je Ana akciju napravila iz nedopuštenog klinča. Ana danas nije bila ni blizu svoje prave forme", kazao je Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo