ELF ZGAZIO ORANJE / Nijemci očitali lekciju Nizozemcima

Image
Foto: PIXSELL

U najzanimljivijim pripremnim utakmicama odigranim u utorak Njemačka je u Hamburgu nadigrala Nizozemsku s 3:0, dok su Urugvajci slavili na gostovanju kod Italije s 0:1.

16.11.2011.
9:42
PIXSELL
VOYO logo

Njemačka reprezentacija očitala je lekciju nogometašima Nizozemske u prijateljskom dvoboju. Nijemci su slavili s 3:0, a posebno je impresivan njihov zadnji pogodak kojeg je nakon sjajne akcije okrunio Realov veznjak Mesut Özil.  

Nogometaši Urugvaja pomalo su iznenađujuće došli do pobjede na gostovanju u Italiji, a pogodak odluke postigao je Sebastian Fernandez. Nakon pobjede nad svjetskim prvacima Španjolcima, Englezi su na Wembleyu slavili i protiv Švedske s 1:0, a strijelac je bio Barry. Grčka je u utakmici u Austriji glatko poražena od Rumunjske s 1:3, dok su domaćini EURA Ukrajina i Poljska istim rezultatom - 2:1 - slavile kod kuće protiv Austrije, odnosno Mađarske.

Od ostalih prijateljskih utakmica valja izdvojiti samo remi Francuske s Belgijom bez golova te novi kiks svjetskih i europskih prvaka Španjolske, koja je odigrala 2:2 protiv Kostarike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo