AKO NE POBIJEDI U SLJEDEĆE DVIJE UTAKMICE - BIVŠI JE: / Gattuso odbrojava zadnje dane na klupi Milana, zna se i nasljednik

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rino će imati dvije prilike da spasi glavu, ako kiksa - bivši je

22.12.2018.
22:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Milan ponovno upao u krizu rezultata aktualizirala se priča o smjeni Gennara Gattusa, a posljedično i o zapošljavanju Arsenea Wengera kao trenera. Milan je danas izgubio 1-0 od Fiorentine na domaćem terenu i pao na peto mjesto na tablici.

Pogodak Federica Chiese slomio je momčad legendarnog veznjaka i uzrokovao pad na poziciju s koje se ne može u Ligu prvaka, a čelnicima kluba upravo je plasman u to natjecanje glavni cilj za ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kandidata za klupu

Prema pisanju Tuttomercata, ako Rossoneri u sljedeće dvije utakmice protiv davljenika Frosinonea i SPAL-a ne osvoje svih šest bodova Gattuso će biti otpušten prije nove godine. Francuski stručnjak trebao bi doći kao zamjena na račun dobrih odnosa njega i sportskog direktora Ivana Gazidisa koji je nedavno London zamijenio Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga opcija za trenersku poziciju bi bio Roberto Donadoni koji je ljetos raskinuo ugovor s Bolognom i sada je slobodan. Ipak, jasno je kako bi uprava Milana radije na klupi imala legendarnog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo