Alex Ferguson otkrio svoju istinu o Cristianu Ronaldu

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson je uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka s Realom izjavio kako se Cristiano Ronaldo ovoga ljeta neće vratiti na Old Trafford.

4.3.2013.
10:14
VOYO logo

Madridski mediji su u javnost lansirali priču da će nezadovoljni predsjednik Reala Florentino Perez ovoga ljeta prodati Cristiana Ronalda, a kao jedna od mogućih destinacija spominje se njegov bivši klub Manchester United.

No, legenda Crvenih vragovaAlex Ferguson, koji jako voli i poštuje Ronalda, tvrdi da se taj scenarij neće odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tim pričama nema ničega. Ne postoji niti jedan razlog koji bi me navodio na misao da bi se mogao vratiti. Što se mene tiče, to nije istina. Ronaldo ima još dvije godine do isteka ugovora s Realom, a meni se čini da su sve te priče oko njega dio 'pregovora' oko uvjeta u novom ugovoru. Možda njegov menadžer igra igre, no za mene je to lažna nada", izjavio je Ferguson.

Ronaldo će u utorak imati emotivan povratak na Old Trafford, stadion na kojem je izrastao u svjetsku zvijezdu, a Ferguson tvrdi da će biti toplo dočekan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi naši bivši igrači, pogotovo oni koji su ostavili dubok trag, budu tako dočekani", kazao je Fergie i u šali otkrio plan za njegovo zaustavljanje:

"Zove se mačeta. Plan B je strojnica. On je sada puno bolji igrač nego što je bio kada je igrao za nas jer je odrastao. S 28 godina je na vrhuncu karijere. Do 32. godine će, s obzirom na svoju fizičku spremu i činjenicu da nikada ne propušta utakmice te da nikada nije ozlijeđen, prikazivati svoja najbolja izdanja", smatra Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči povratka na Old Trafford oglasio se i Ronaldo:

"Siguran sam da će me navijači Manchester Uniteda toplo dočekati. Ukoliko uspijem postići pogodak, to bi bilo spektakularno. Ne znam kako bih proslavio taj gol, napravit ću nešto spontano ako se dogodi. Volio bih se naći u toj situaciji. U svakom slučaju, bilo bi sjajno ukoliko uspijem zabiti gol i mi prođemo dalje. Real Madrid ide na pobjedu", zaključio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo