Hrvatska je pravi hit: Ameri 'odvalili' zbog Vatrenih

Američki portal Buzz Feed iz New Yorka sastavio je zanimljivu listu od 11 razloga zašto bi nogometni fanatici trebali navijati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

3.6.2014.
16:44
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija igrati će na otvaranju Svjetskog prvenstva protiv domaćina Brazila, a tu utakmicu će pratiti milijuni ljudi diljem svijeta. Za taj dvoboj se procijenjuje da će biti jedan od najgledanijih na SP-u, možda i najgledaniji nakon finala, ako ćemo suditi prema iskustvima sa prijašnjih svjetskih i europskih prvenstava.

Stoga su Vatreni dosta u fokusu stranih medija, bar što se tiče te utakmice otvaranja. Amerikanci su stoga secirali Hrvatsku na jedan zanimljiv način, kroz listu od 11 razloga zašto bi nogometni zaljubljenici trebali navijati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Pogledajte listu i procijenite sami. Sa nekim razlozima će te se vjerojatno i složiti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gd-0IZXtGZU

1. Hrvatski dres ne može biti privlačniji 2. Navijači su iznimno strastveni 3. Na njihovim okupljanjima uvijek ima mnogo plesa 4. Kada su prvi put nastupili na SP-u, odmah su bili treći 5. Od tada su izborili nastup na SP-ima još tri puta 6. Nikad nisu osvojili trofej 7. Ove su godine u skupini A koja bi mogla biti komplicirana jer je u njoj i Brazil 8. Izbornik – Niko Kovač 9. Najbolji igrač – Mario Mandžukić, iako ga nećete gledati protiv Brazila 10. Imaju i igrača koji će odvlačiti ženske poglede – Vedran Ćorluka. 11. Njihove šanse za osvajanje Mundijala su - male!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo