Američki bogataši poslali poruku cijelom Splitu

Američki biznismeni koji su proteklih dana boravili u Splitu i koji su spremni kupiti Hajduk, napokon su otkrili neke detalje svojih planova.

2.7.2013.
12:33
VOYO logo

Grad Split je dobio službenu ponudu američkih biznismena u kojoj je istaknuta financijska ponuda i detaljan plan cijelog projekta.

Veći dio planova vezan je za sam Poljud jer, po mišljenju Amerikanaca, upravo je stadion najveći problem. Nakon što su obišli cijelu Školjku, dojam je bio razočaravajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svlačionice su u jako lošem stanju, u dvorani unutar stadiona doslovno nema zraka, a travnjak i pomoćni teren pod hitno treba srediti. Osim samog poljudskog terena, Amerikanci su spremni napraviti još dva pomoćna terena kako bi povećali trenažni kapacitet i omogućili djeci u klubu da rade što kvalitetnije.

Osim Poljuda, Ameri su u ponudu uključili i sanaciju Hajdukovog duga kako bi mogli normalno poslovati. No, ključno je pitanje koje će nam uskoro otkriti čelni ljudi Splita, na čelu s gradonačelnikom Ivom Baldasarom, koliko su Amerikanci, zapravo, ponudili po dionici, koja je nekoć u preoblikovanju stajala 500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena ponuda je stigla, detalji se očekuju, a onda će cijela priča biti puno jasnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo