ANCELOTTI JE VEĆ BIVŠI, ČEKA SE SAMO SLUŽBENA POTVRDA: / Bayern tjera Talijana, poznato je već i ime njegova nasljednika

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Treće mjesto bundesligaške ljestvice i poraz 0-3 od Paris Saint-Germaina mogli bi presuditi Carlu Ancelottiju, treneru minhenskog Bayerna.

28.9.2017.
13:16
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Osim nezadovoljavajućih rezultata uteg koji vuče Ancelottija prema dnu jest i izgubljeno povjerenje igrača koje vodi, pa je tako Arjen Robben na upit hoće li poduprijeti svog trenera kazao:

"Na to pitanje neću odgovoriti. Ovo je bio bolan poraz, o njemu možemo pričati. Sve je to dio nogometa, ali ja sam devetu sezonu u ovom klubu i na takvo što nisam naviknut. Ne želim govorito niti o sastavu kojeg trener bira, svaka riječ može biti suvišna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema napisima The Suna, poznato je i ime mogućeg nasljednika proslavljenog Talijana. U najužoj konkurenciji navodno je 30-godišnji Julian Nagelsmann koji radi izvrstan posao sa Hoffenheimom, drugoplasiranom momčadi Bundeslige koja je, uostalom, prije dvadesetak dana i svladala njemačke prvake 2-0.

Bild pak tvrdi da će u slučaju Ancelottijeve smjene na klupu kao kratkoročno zamjensko rješenje zasjesti pomoćni trener Willy Sagnol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo