Trener Reala se iznenađujuće odrekao igrača kojeg želi pola Europe

Iako osim Karima Benzeme u momčadi više nema nijednog klasičnog napadača, trener Real Madrida Carlo Ancelotti tvrdi da mu ne treba nova devetka.

29.7.2014.
8:01
VOYO logo

Real je ovo ljeto prodao Alvara Moratu talijanskom prvaku Juventusu i tako ostao samo na Benzemi. No, budući da u momčadi ima puno ofenzivno orijentiranih nogometaša, Ancelotti vjeruje da može pokrpati rupe i bez novih pojačanja. Pod povećalom mu je prvenstveno Isco koji je prošle sezone uglavnom ulazio s klupe, a pozicija u veznom redu mu je dodatno uzdrmana dolaskom Jamesa Rodrigueza.

"Imamo Karima koji je vrlo pouzdan, a u vrhu napada možemo koristiti i druge igrače. Isco može igrati na poziciji lažne devetke. Nije nam važno imati centarfora koji postiže puno golova, nego igrača koji može igrati uz Garetha Balea i Cristiana Ronalda. Nećemo tražiti novog napadača jer nam nije potreban", izjavio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uq94ASelpfQ

Hoće li ostati samo na ovoj izjavi, ili je Real zaista završio sa dovođenjem pojačanja, vidjet' ćemo u danima koji slijede. Iako, više ništa nije sigurno kad je Real u pitanju. Oni mogu u svakom trenutku nastaviti šokirati nogometni svijet. Novaca za to, naime, imaju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo