[ANKETA] SCHOLES, GERRARD ILI LAMPARD: / Za zvijezdu Real Madrida nema dileme, tko je vama najbolji?

Image
Foto: AFP

Za njemačkog reprezentativca i zvijezdu Real Madrida nema dileme.

12.12.2017.
12:39
AFP
VOYO logo

Engleska nogometna javnost godinama vodi raspravu o tome tko je bolji Paul Scholes, Steven Gerrard ili Frank Lampard. Tri briljantna veznjaka ikone su Manchester Uniteda, Liverpoola i Chelseaja, a zbog načina igre često ih se uspoređuje. Očekivano teško je donijeti sud o tome tko je od njih najbolji, ali u svakom slučaju riječ je o trojici najboljih engleskih veznjaka koji su nastupali u Premier ligi.

Scholesa je krasila nevjerojatna tehnika, imao je oko za gol, te je oduševljavao svojim dugačkim i preciznim dodavanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard je s druge strane najbolji Chelseajev strijelac u povijesti s 222 pogotka te je i najuspješniji veznjak u Premeir ligi sa 177 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez naslova prvaka

Što se tiče Gerrarda, najviše se ističu njegove liderske sposobnosti, a smatra se i da je bio superiorniji u igri bez lopte od gornje dvojice. No, problem je kod njega što nikada nije osvojio naslov prvaka pa mu se to predbacuje kad ga se uspoređuje s bivšim reprezentativnim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ova debata zasigurno nikada neće polučiti konačan odgovor, za njemačkog reprezentativca i zvijezdu Real Madrida nema dileme. Odgovarajući na pitanja fanova putem Tvittera poručio je da je za njega legenda Manchester Uniteda na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo