NIJE KRIO ZADOVOLJSTVO / Ante Čačić nakon Hajduka: 'Ovaj je derbi potvrda da smo na dobrom putu, ono što ja stalno i govorim'

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Marko Lukunic/PIXSELL - Slavko Midzor/PIXSELL

Nema puno vremena za slavlje jer Dinamo već u utorak igra prvi susret protiv Bodo/Glimta u play-offu Lige prvaka u Norveškoj

14.8.2022.
0:13
Grafika RTL.hr - Marko Lukunic/PIXSELL - Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju petog kola HNL-a, Dinamo je u Maksimiru svladao Hajduk 4-1, Dinamov strateg još uvijek ne zna za poraz na klupi Modrih. Dinamo je bio onaj pravi, a u prvih deset minuta susreta se ušlo malo mirnije, no nakon toga domaćini su bili apsolutno bolji. Dolazile su prilike za prilikom, te su na kraju ispratili najvećeg rivala s četiri lopte u mreži.

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Čačić nije krio zadovoljstvo nakon velike pobjede njegove momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da smo odradili utakmicu dobro. veseli me što smo pobijedili u stotom derbiju i da su nas bodrili navijači. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, ali Hajduk je iskoristio svoju priliku. U poluvremenu sam rekao da smo bolji i nisam htio ništa mijenjati. Rekao sam da ćemo biti najbolji kad bude najpotrebnije. Evo, drugi tjedan se moramo pokazati u Norveškoj", rekao je Čačić.

Image
ODLIČNA UTAKMICA /

Dinamo potopio majstora s mora: Hajdučka barka s četiri rupe plovi natrag u Split

Dinamo je imao dobar ulazak u utakmicu i to ga je na kraju nagradilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao momčad smo imali dobar gard, bili smo agresivni. U poluvremenu sam rekao da možemo preokrenuti utakmicu ako ovako nastavimo. Čeka nas jako važna utakmica, a ovaj je derbi potvrda da smo na dobrom putu, ono što ja stalno i govorim", kazao je Dinamov trener.

Čačić najavio idućeg suparnika u play-offu Lige prvaka: 'Zastrašujuće je koliko je ta momčad efikasna'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zastrašujuće je koliko je ta momčad efikasna. Površno sam ih pratio, ali imamo sad 24 sata da ih dobro proanaliziramo. Igrat ćemo na brzoj podlozi koja nam ne odgovara. Nismo koristili odgode jer želimo ući u europski ritam kakav će Dinamo imati najesen", zaključio je.

Nema puno vremena za slavlje jer Dinamo već u utorak igra prvi susret protiv Bodo/Glimta u play-offu Lige prvaka u Norveškoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo