Kapetan Hajduka u deliriju: 'Jedva čekam!'

20.7.2012.
15:09
VOYO logo

Inter dolazi na Poljud, jedina je vijest koja se od petka u 13.30 komentira po splitskim ulicama, kafićima, plažama... No, iako Hajduku preostaje još uzvratna utakmica protiv Skonta u Rigi, svi ljubitelji bijele boje već su u transu, svi osim opreznog trenera Miše Krstičevića.

"O Interu u ovome trenutku ne smijemo ni razmišljati. Uostalom, mi još ni ne igramo protiv Intera, tek drugo poluvrijeme protiv Skonta u četvrtak u Rigi. U ovom trenutku nas zanima samo Istra 1961", očekivano je rekao trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do potencijalne utakmice s Interom hajdukovci imaju odigrati još tri utakmice, no pomoći nema, igračima je talijanski gigant već u mislima.

"Bit će to spektakl, nema sumnje, ali sad je najvažniji zadatak pokušati o Interu ne razmišljati, što neće biti lako. Radi se o jednoj od najboljih momčadi svijeta, ta dva dvoboja smo mogli samo sanjati. Ali do Intera možemo doći tek ako preskočimo Skonto, čeka nas još, svjesni smo, vrlo važnih 90 minuta u Latviji. A do gostovanja u Milanu imamo i teške utakmice s Istrom 1961 i Splitom, pa treba ići korak po korak", istaknuo je Dinko Trebotić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog je mišljenja i kapetan Ante Vukušić.

"Eto, dobili smo što sam prognozirao. Jedva čekam tu utakmicu, žao mi samo što nije prva na Poljudu. Bit će teško, ali o ovim nam se ispunio san. Bit će to veliko iskustvo za sve nas, idemo hrabro pa što bude. Ali, naravno, do tada još Skonto treba preskočiti te vrlo važne utakmice protiv Istre i Splita", izjavio je klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo