Hajduk dobio odgovor: On će otići tamo gdje ga pošalje Bog

Josip Radošević odbio je prijeći u talijansku Parmu.

19.1.2013.
12:21
VOYO logo

"Čekamo, radimo na tome. Sve je otvoreno, može se nešto dogoditi od 0-24 sata. I preko vikenda se može nešto dogoditi. Zasad nema ništa novo, budimo strpljivi", istaknuo je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Josipov mlađi brat Antonio, otkrio je što se posljednjih dana događalo s Bijelim veznjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Josip je htio ići na pripreme, već se pripremio za odlazak, pozdravio s nama, ali klub je htio da ostane u Splitu ako se nešto riješi. Klub je zahtijevao da ostane dok se pokuša riješiti njegov status, ako se ništa ne promijeni priključit će se u nedjelju momčadi u Turskoj", rekao je Antonio i pojasnio zašto je njegov Josip odbio prelazak u Parmu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima tu i drugih klubova koji pokazuju interes za Josipa. Ma nisu sporne financije, pa Josip u Hajduku zarađuje 6500 tisuća kuna mjesečno, mi nismo takva obitelj. Josip se jednostavno ne vidi u Parmi, ima druge planove. Svaka čast Parmi, to je klub koji zaslužuje svaki respekt. Ne podcjenjujemo Parmu, znamo dobro koliko je jaka serie A i Parma kao klub, nismo tako odgojeni. No teško je momku od 18 godina u dan i pol donijeti odluku koja mu može promijeniti cijeli život. Želi razmisliti, razgovarati s obitelji."

A onda je ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Josip uz pomoć Boga donosi svoje odluke. Gdje vidi da ga Bog želi staviti tamo će otići", prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo