ARGENTINSKA NAPADAČKA IKONA IZJAVOM RAZVESELILA TALIJANE: / 'Messi u Inter? Nije nemoguće!'

Image
Foto: AFP

Renesansa talijanskog nogometa mogla bi se nastaviti jednim od najvećih transfera u povijesti

1.10.2018.
16:35
AFP
VOYO logo

Nakon Cristiana Ronalda, još jedna velika zvijezda povezuje se s transferom u Serie A u budućnosti. Javier Saviola, bivši nogometaš Argentine i napadač Real Madrida izjavio je kako misli da je moguće da se u budućnosti ostvari transfer Lionela Messija iz Barcelone u Inter.

U razgovoru za FCInterNews.it bivši napadač rekao je: "Leo se identificirao s Barcelonom, teško ga je zamisliti u drugom dresu. Ipak, u budućnosti je sve moguće i zbog toga navijači Intera ne smiju gubiti nadu. Ali ponavljam, ako do toga i dođe to sigurno neće biti lako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak u Inter nije nemoguć

Popularnost Serie A doživjela je ogroman rast u zadnjih nekoliko mjeseci zahvaljujući dolasku Cristiana Ronalda. Portugalac je privukao pažnju na talijansku ligu koja je sada već jako dugo zatočena u sjedni Premiershipa i La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome što će biti jako teško doći u situaciju da Ronalda i Messija opet gledamo u istoj ligi, Saviola vjeruje kako se navijači Intera imaju pravo nadati da će jednog dana argentinski čarobnjak Nou Camp zamijeniti Meazzom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo